Monday, May 12, 2008

Midagi lõbusat "donkfest" eri

Mina (ESTPatrick) tooksin välja siis mõned naljakamad jaotused, millega viimasel ajal olen (alates aprillist) kokku puutunud PokerStarsis Full Ringis NL100 mängides. Siinkohal tuleb arvestada, et selliseid käsi juhtub harva ja üle väga suure sample (mängitud käte arvu). Aga kino peab saama ja mõned indiviidid hoolitsevad selle eest rohkem kui teised. Käed võivad tunduda nutsid vs dongid, kuid kuna hakkasin käsi otsima suurematest pottidest ennem ja otsisin üsna ekstreemseid vastasseise, siis paraku juhtus nii. Aga jaotused ongi postitatud vastaste mängu imetlemiseks mitte minu flopatud nutside.

http://www.pokerhand.org/?2597217

Antud käsi on naljakas, kuidas vastane arvab et AT on piisav allin minekuks nii tühjal boardil ja turnil saab näha isegi 6beti, minu poolt suht standard, vastasel dongistandard.

http://www.pokerhand.org/?2597241

kui mast on maas, siis tuleb seda püüda. Eriti kui minusugune odavalt annab (flopiraise suurus oli nõrk minupoolt) aga siiski pakkus palju nalja vastase valitud mängujoon selles jaotus (callis, mitte ei raisinud allin). Tuleb tunnistada et 5high mastitõmme oli hea selles potis ja tal oli ju paar ka lisaks. Ilmselt ta oli kuskilt kuulnud et paar ja mastitõmme on hea, aga unustanud et see ei kehti bottompocketi kohta.

http://www.pokerhand.org/?2597267

Kui valesti, siis lõpuni välja. Foldimine on nõrkadele - selline read oli külalisesineja kohta enne kätt ja see jaotus iseloomustab seda hästi. Donkspecial betid minupoolt ja donkspecial callid vastaselt. Standard.

http://www.pokerhand.org/?2597281

Paari on raske saada, eriti 2 paari (kuigi turn paardus on see dongi jaoks ikkagi tavalised 2 paari) ja kui river on rigged mis rikub nende paarid ära siis ta kindlasti bluffib 20$-ga 106$ potti, Foldequity on metsik kui ma turnis teda raisin.

http://www.pokerhand.org/?2597287

gaybet special (tähendab ebastandartset panuse suurust, nagu 16,9$ kui tavaline panuse liikumine on täisarvuline). Vastase utg range osutus ilmselgelt monstrumiks ja readis mind nõrgaks.


Kahjuks pokerhand kustutas selle aasta käed ära ja seetõttu pidin ise andmebaasist otsima vähe igavamaid käsi,mille tõttu jäid K high callimised riverini näitamata, lihtsalt ei leidnud üles - võimalik et teises arvutis mängitud.

ESTPatrick

1 comment:

karolstala said...

tere - palun võta minuga ühendust aadressil andres at triobet punkt com

oleks üks põnev pakkumine