Thursday, July 3, 2008

Esimene suurem proovimine @nl200

Poleks uskunud, et postitan 2 päeva järjest blogisse, kuid ükskord pidi ka see juhtuma. Enamasti tuleb post siiski igavusest tingituna, kuid asi seegi - parem kui elu24 lugeda. Olen korra-kaks enne ka nl200-s kätt proovinud, kuid need olid nädalavahetusel ja alla 1000-käelised sessioonid. Tegin siis päeval paar tuhat kätt @NL100 ja regularid olid nii tightid, et lausa lihtne oli neilt raha kätte saada ka suurt midagi floppamata, mistõttu motivatsioon seal mängida kadus. NL200 tundus paras paik, kuigi praegu on regulare suht palju, siiski meeldis seal mängida. Seda eelkõige sellepärast, et saab ka natuke loovamat pokkerit harrastada ja triple bulleteid callida keskpärase lehega ja võita ja vastupidi ja üldse tore oli moove teha, sest tead vastane mõtleb ja peab panema just sellele käele suure tõenäosusega.

Möllata sain kõvasti, meelde jäid paar huvitavamat kätt: kui AA-d limpisin buttonil kuigi 2 limpi oli ees, sest agrod blindid olid ja BB panigi otsa, kõik foldisid, tegin raise ja mis peale lükkas oma 100$ ehk poolstäkki sisse, mille rõõmsalt callisin ja nägin JJ ehk isegi kvaliteetkäsi suht, @NL100 siiski selliseid asju tihti ei näe.

Korra kaotasin ka AKs-ga 350$ poti kui bluffisin turnis saabunud Q-d kuid noh vastas oli AQ, niiet ei õnnestunud väga see bluff. Jäin teiseks.

Kokku teenisin täna ca. 14 000 Fpp-d ja 4 000 vpp-d, omaarust nagu ei mänginudki eriti, kuid siiski nagu oleks.

Ainult NL200 graafik, ei viitsinud NL100 käsi sorteerima eraldi hakata


Hommikuks on ostetud üheotsa pilet Münchenisse, niiet lähitulevikus on Priidud puhkuselainel

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Head puhkust Teile! ;) Loodetevasti ei joo Te kogu oma raha maha :P

g