Wednesday, July 16, 2008

Puhkus läbi - ESTPatricku kokkuvõte

Nagu eelmises kokkuvõttes mainitud, sai 1-2 päeva enne lahkumist mõeldud, et oleks vaja puhata ja kohe ka üheotsa piletid ostetud, sest ainukeseks plaaniks oli, et plaani meil ei ole.

Jõudsime Müncheni, kus puhkasime nagu turistid. sümboolne klaasike ja vaatamisväärsused (olümpiastaadion, teletorni moodi olümpiatorn ja BMW muusem).

Edasi sai liigutud rongiga Viini, aga teepeal otsustasime et lähme viinist siiski edasi Budapesti, kuid sinna enam õhtu rongi ei läinud ja seega sattusime hoopis Bratislavasse - mis oli väga hea otsus. Parim ööelu mida seni nähtud, kuigi kõike ikkagi ei jõudnud.

Edasi sai Laevaga mööda Doonau ikkagi Budapesti jõutud, kusjuures 18m lüüsiga jõel allapoole laskutud. väärt kogemus. Budapest oli ilus, kuid äärmiselt üksluine ja hinnad olid ka üllatavalt kõrged - mitte et see oleks midagi takistanud. Viimasel päeval sai ka esimest korda pokkerit mängitud sisseostuga 50 000 florinti (miski 3,5k eeku pakun), igatahes kui lõpetasin olin normaalselt plussis ja väsinud ja hommik oli juba käes, seega lõpetasin. Hotelli lobbys ostsime internetist ka lennupiletit Viinist Riiga, sest pidime võimalike tartu tüüpidega kokku saama et ka seal kerge mäng teha.

Edasi sai siirdututd rongiga Viini, kus päeval olime turistid ja öösel pokkerimängijad, ma siiski pooldasin kasinni minekut eelkõige meelelahutuslikust osast - joogid seal ju üsna odavad ja ka Pokkerikasiinod on üsna suured, üle 20 laua ikkagi. Mängisime 1/2 eurot NLH-d ja tegin ühe rebuy ja lõpetasin jällegi normaalse plussiga ja olin kergelt purjus. Tase oli nõrk-tight pigem, üksikute purjus donkidega. Kasiino nimi Poker Concorde - soovitan.

Järgmine päev läksime uude kohta Poker Welt - ei soovita kui ei meeldi limp-tight luckbox hit game. Mina seda mängida ei suutnud ja kaotasin eelmise päeva plussi kella 6ks hommikul. Kui kannatust on siis on see koht nuts, sest tase on masendav kuid ilma kaardita on vääga raske mängida.'

jõudsime lõpuks riiga kus olime 2 ööd ja kus keskendusime ainult pokkerile ja tasuta alkohoolsetele jookidele, mida olympic riia jagab - vähemalt mina.

Esimene päev sai kella 9ni hommikul lastud skandinaavia vanameeste ja kohalike huvilistega kes kõik kogunesid priitu bustima kuid ise järjest langesid., Sai miski +180 latkalit vist, igatahes sai suht kinni tõmmatud ja jotsi ka jagatud hommiku saabudes.

L sai turnat mängima mindud 50 latkalit freezouti - Priit rääkis ära, ise ei viitsinudki väga. Alguses hittisin paar head kätt ja tegin ka paar head bluff raise, millega sain suht kiirelt ilma suuri potte mängimata 3k stäki vaheajaks 12k peale. korra sain ka J6o-ga shortie allin callida kui mul miski 425 sees oli ja ta 900 peale raisis ei suutnud AT-d üle hittida, rigged.

siis saabus ka priit minu lauda, olin chipliider või üsna topis , miski 2,5x avg stäkk ja mängisin positsiooni üsna looselt, sai suuri potte 73s, k4s ja muu pasaga saadud. siis panin 22-ga riveri A saabudes ka ühe rumeenlase allin, mille peale ta ultratilti läks ja foldis, sest näitasin, tal olid 99. kõikusin 12-15k peal, siis kaotasin jälle J6o vastasele mingi poti, mul oli vist AQ ja tal 77 või vastupidi, mul AQ pigem. ja läks miski 4k+ ära, sattusin ~8k peale. suht järgmine käsi kohe QQ, priit pani utg 800, tahtisn 2,4k panna kuid läks valet värvi chipid ja kogemata 4025, mille peale sain insta allin järgmiselt tüübilt ja callisin, näitas AK, võitsin ja sain bigstäkiks tagasi, miski 15-16k.

Edasi läks rahulikult, suurt midagi ei muutunud ja final tabelisse jõudsin 20k stäkiga, top2 stäkk oli, 22k oli vist chipliider, minust paremal. sai algul kohe muidugi suruma iga pasaga hakatud - nagu utg+1 74s-ga ja muude kätega mille peale allin minnes foldima pidin, muidugi mitmel korral ka õnnestus blinde ja potte saada, kuid üldiselt langesin 12k peale - 9k oli avg. Rumm hakkas kergelt müjuma, eriti käsi ei mäleta, kuid mäletan et 2x pidin 72o foldima kui raisin @pos ja allin lükati.

callisin mingi hetk AJ-ga 77 allin või tema mind, igatahes tõmbasin turni ritta, ta oli väga väike seega suht savi. kuid kuidagi vindudes jõudsime 3 handedisse, kus olin üsna sitt, kuna tegin vale suurusega PF bette ja lükati mitu korda allin ja pidin foldima. 3-handedit oli päris mitu levelit aga lõpuks sain käe kui lükati ja AT-ga instacallisin kõige shortimat meist, kuigi kõigil olid suht avg stäkid. Vastas A7 ja käsi pidas.

HU oli ülilühike. mul miski 65, tal 30k. sain kohe 33 ja panin nuppe - instacall ja 99 vastas, pärast seda mul 28k alles ja lükkasin paar kätt hiljem 67s-ga ja JTo callis ja kuigi tuli masti tõmme floppi, hävisin, blindid olid miski 2/4k või rohkem selleks ajaks, seega iga käsi mängis sisuliselt.

2 koht ja 420 latkalit äkki, enne viimast kätt ütlesin küll diilerile et kui teeb kaarte ja ma võidan turna annan 20 latti talle, tüüp oli ülirõõmus kuid siiski ei suutnud ära freerollida. selleks ajaks oli vast oma 6+ rummi ka sees, ilmselt 8-10, pakkusin 3handedis korduvalt KÕIK pimedalt allin võimalust, kuid keegi ei olnud nõus.

Igatahes pärast turnat muidugi cashi mängima kus eilsed skandinaavia vanamehed ja paar kohalikku ultradonki. See aeg on üsna udune ja mäletan ainult paari kätt, seda et võitsin KK-ga preflop allin miski 300 latkalit multiway allinnis ja et JT-ga 2 tänavat callisin miski 8 high boardil no drawga ja riveri K saabudes 2 vastast potist välja bettisin.

1 kino käsi oli veel, kui PF oli 2/2 blindid, straddle 4, re-straddle 8, re-re-straddle 16 ja re-re-re-straddle 32 - Tulemust ei mäleta, kuid mina kindlasti ei võitnud

Priiduga sai muidugi metagame tehtud ja miskeid 200+ latkaleid potte 2 ja 3-nda paariga kordamööda võidetud/kaotatud - see aeg on üsna udune seega täpseid käsi ei mäleta või õigemini suurt midagi ei mäleta.

igatahes miski 8:30 olin juba üsna kinni ja unine ja lahkusin lauast 1000 latiga ja nats peale mis andsin jotsiks erinevatele diileritele, siiamaani imestan kuidas ma üldse plussi sain, mingeid kaarte nagu ei olnud ja ei mäleta ka mingeid ülisuuri potte.

No comments: