Friday, December 9, 2011

Endiselt Taipeis

Õhtust,

tegin suurema investeeringu ja ostsin endale uue klaviatuuri, et vähe lihtsam trükkida oleks. ütleks, et on lihtsam küll. Eile käisin kinos, mis internetist vaadates tundus umbes 5-10 minuti kaugusel. Muidugi olen ma mees ja mõtlesin, et väike otsetee proovimine on naljategu minu jaoks. Tulemusena eksisin kaubamajas väljapääsu otsides veidi ära, aga kino ma üles siiski leidsin ja vahvast aparaadist ka pileti ostsin. pilet oli loomulikult ainult imelikes sümbolites, õnneks leidsin inimese kes selle ära tõlkis ja väikese otsimise peale leidsin oma saali ka üles. Päris korralik kino muidu - 18 suurt 200+ istekohaga saali. Käisin vaatamas filmi "moneyball". Päris hea, isegi pesapalli võõra inimesena nautisin seda.

tegin paar pilti aknast ka, lõpuks meenus et oleks aeg pilte tegema hakata. suur koljat taustal on Taipei 101.


esimes korda elus näen, et liftis on remont käimas. samas töötas kenasti, niiet no problemo.


päris hea kohalik burks oli ja teenindaja oli asiaat ja vähemalt peajagu minust pikem, sellist asja nägin esimest korda siin.


Klassikaline mcDonalds üleval paremal nurgas


Eelmises postituses sain ka esimese kommentaari ja vastuseks annan lingi, mille kaudu ebdale öömaja orgunnisin:
http://www.jchouseservice.com/jchouseservice/find_home.html

sealt saab endale sobiva leida. oluline oleks veidi ette bookida asi, et kindel olla. teenindus tundus normal, kuigi veidi aeglane.

Plaanid: Kohe hetkel lähen ööturgu otsima, mis peaks 2minuti kaugusel umbes asuma, eks näis kui kaua ma seda otsin. Nädalavahetuseks on idee mere ääres ära käia kui ilma vähegi on, pidi ilus olema.

side lõpp.

2 comments:

Alaska said...

Kõigepealt otsisid mäkkarid üles ja siis hakkasid korterit lähedusse otsima?:-)

Priidud said...

ilmselgelt, jagad asja.