Friday, September 4, 2009

WCOOP esimene event

Ei õnnestunud eriti. oli ~8500 osalejat sellel 215$ 6max No-Limit Holdemi turnal ja esimesse lauda sattusin kohe elava legeni Barry Greensteiniga. Tal väga kaarti ei olnud ja vist väga keskendunud ka mitte, kuna ta mäng väga hea ei olnud ja pigem oli selline keskmine, see laud oli suht nuts ja kahju et lagunes. mingiks hetkeks sain oma alguse 5k stäki juba 23k peale kui keskmine oli ca 11-12k kuid siis kaotasin ühe naljaka käe ja langesin tagasi 14k peale kus tuli 1 eksimus ja 1 bluff, mis viisid enamuse stäkist ja langesin lõpuks 2020 koha kandis, rahadesse said 1350. Napilt kuid kindlalt väljas, ei oleks olnud ka mõtet istuma jääda, sest minnakse ikkagi võitma, mitte kaotama.

Täna suutsin septembri parima cashi sessiga maha saada, kuu on küll veidi veel miinuses kuid igahetk muutub see, kuna olen lihtsalt pigem kehvasti jooksnud.

Rake races langesin napilt teiseks ja homme ei näe ka suurt varianti tõusmiseks kuna täna mängin Pot-Limit omaha WCOOP turniiri ja proovin seal maksimaalselt keskenduda.

öösel vaatasin filmi Deathproof ja oli üllatavalt huvitav ja seal oli nagu Tarantino filmides ikka, väga hea muusika. 1 näide:

No comments: