Thursday, February 9, 2012

Bangkok ja taimaa ning Phuket kah

tükk aega olen kirjutamist edasi lükanud, kuna lihtsalt ei oska midagi kirjutada. peab ise nägema seda issanda loomaaeda siin. korralik loomaaed ikka. vaesus-rikkus, puhtus-mustus käsikäes ja absoluutselt kõike saab raha eest tundub. väga imelik riik ja hetkel erilisi positiivseid meeleolusid tekitanud ei ole. Kuid negatiivset ka eriti mitte. selline riik, et tore et käidud sai kuid ilma tugeva põhjuseta tagasi ei kipu. lõplikult seda siiski veel lukku ei pane, sest eile sai Phuketi saabutud ja 9 päeva nüüd siin ja kõik võib veel muutuda. vähemalt puhas õhk siin.

paadiretkele tahaks kindlasti minna ükspäev. ja kui aega saaks siis vaataks kus see rand ka asub. hetkel ei tea veel. liiga palav et väljas ringi liikuda niikuinii. õnneks/kahjuks temperatuuri ei tea.

Bangkokis jõudsime Buddha kaema 3 transporti kasutades: metroo, takso ja tuk-tuk. paras rännak oli aga ära sai käidud.


loomulikult viis tuk-tuki mees meid ülikondi ka vaatama, ikkagi valge inimene ja ainult 30-40 kraadi sooja. õige aeg ülikonda ju kanda. lõikas kerge kasumi meie pealt selle retkega aga noh kogemus seegi. Poes küsiti kus pärit oleme ja ma vastasin suure-jaani. seda ei teadnud aga kui Eesti mainisin siis ütles kohe vene keeles head aega, eestlane ja venelane ei osta niikuinii kunagi midagi. pidi meeldima.


eelmisest kõikvõimsast maade ja ilmade valitsejast kuningas ...... sai ka pilti tehtud. näeb tõesti kõige, kõige parem välja.


kuninga paleese erinevate põhjuste tõttu ei jõudnudki. jääb järgmiseks korraks. korralik scammerite kari ootab ukse ees turisti seal. Soovitan

üks põhjus kindlasti miks riik nii positiivne ei tundu oli eelarvamus et see on sitaks odav riik, aga reaalsuses on hinnad kindlasti kallimad kui tallinnas. särgi saad odavamalt ehk ja mõned jupid veel, aga seda pead ikka väga otsima ja teadma kust otsida. Moraal on, et eelarvamused on ikka väga halvad.

2 comments:

Rage said...

oda päriselt nagu, et kui ütled, et oled Eestist pärit, siis lükatakse kohe poeuksest välja? Ja seda on juhtunud rohkem kui üks kord sul??

Ranka said...

Seda juhtus ainult korra ja seal debiilses ülikonna poes.