Sunday, February 26, 2012

Macau, Macao

Tere rahvas,

pole tükk aega midagi lisanud ja viimane aeg leida materjali siia. Suht rahulikult on möödunud aeg ja võib rahul olla asjade arenemisega. sai kohtutud eestlastega ükspäev ja võib öelda, et neid jagub ikka igalepoole, mis on tore, kuid kui President Ilvese kõnele mõelda, siis veidi kurb ka.

Linnas olen ringi käinud ja stabiilselt uusi kohti avastanud, mis eelmistest kordadest puutumata on jäänud. siiani pole veel päris kindel kas A-Ma templi olen üles leidnud või mitte. see on siis tempel, mille järgi macau oma nime sai kui portugaallased siin randusid palju aastaid tagasi. 1 katsetest:


Mõned päevad tagasi külastasime rankaga Sands kasiinos üht mu vana tuttavat, kelle kaudu saime teada kihvti katusebaari Sky21, kuhu ka hiljem siirdusime. Enne aga paar fakti sellest kasiinost. Pidavat oleme esimene väliskasiino, kes macausse tuli ja olevat 8 kuuga kogu alginvesteeringu tagasi teeninud. vot selline rentaablus. Lisaks on neil linna suurim sloti jackpot - 52 miljonit Hong Kongi Dollarit ehk ca 5 miljonit eurot. ise ei viitsinud münti raisata, et õnne testida, kuid tundub et peaks vist ikka ühe ära panema, et asi kindel oleks.
umbes 6 korruse kõrgune laelühter kasiinost, kokku väga pole hoitud millegi pealt:


Nüüd Sky21 baarist lähemalt. Asub siis 21-korrusel nagu nimigi ütleb, kuid lisan et asi kindel oleks. Sellel päeval oli udu nii tugev et alla nägi maksimum 3-4 korrust ja vastasmajast polnud jälgegi. pilte seetõttu väga ei eksisteeri. Käisime ka eestlastega seal ilusa ilmaga, kuid siis kaamerat kaasas polnud. Õnneks tuleb appi baari kodulehekülg oma pildialbumiga.

1 comment:

Priit said...

nagu girona...ainult, et vaade ehk õige pisut vingem:)