Friday, February 10, 2012

Olen selles välismaa linnas, teate ju küll.

Jep, siin ma olen. üldse ei karda. Kohale sai ilmutud AirAsia lennuga, milles oli tossu vähe rohkem kui harjunud olen.


eile sai teoks väga tähtis sündmus, leidsin mere/ookeani üles. ja kastsin varbad ka vette. 28 kraadi olevat vesi, aga ujuma ei läinud, las soojeneb paar päeva veel kuni julgust kogun. kõigil ilmselt tekib küsimus kas sai meelega pildiga oodatud, et see kaunitar täies mõõdus merest välja jõuaks ja etteteada vastus on, et loomulikult.


seni kuni oma varbaid vette kastsin hakkas ranka kõrval kriiskama nagu naine, et mingid imeloomad ründavad teda ja pani adidase tossud kohe jalga tagasi endale. polnud neem imeloomad muud midagi kui väiksed krabid. veits imelik oli vees käia endalgi pärast seda kui taipasin, et stabiilselt peale astun neile ja nad jalakõrval välja ennast kaevasid.


Meri nähtud sai hotelli kõmbitud või vastupidi. ei mäleta. Igatahes sai nähtud huvitavad pilti. kuna iga pilti saab interpreteerida mitut moodi, siis arvan, et see pilt iseloomustab keskmist tai meest:
* kes on naised tööle saatnud(kuna naisi pildil pole, siis ilmselt tööl),
* sümpaatse koguse viskit kurku kallanud (all vasakus nurgas tõestus)
* sellekäigus suurema tööisu endale tekitanud ja gaasiballoonid kohale tassinud (keskel/üleval)
* töökäigus tekkinud prügist vabanemiseks kerge lõkke kõige selle keskele üles teinud nagu hoolitsev ühiskonna tegelane ikka teeks (lõke keskel)
* ja lõpetuseks viskivaru täiendama läinud, et aeg raisku ei läheks lõket valvates


Õhtuks olid suuremajoonelisemad plaanid mis päädisid välja restorani sööma minemisega. lihtsalt võrratu oli.

No comments: