Wednesday, August 26, 2009

Live turnade plaanid edaspidiseks.

Estpät

Mõtlesin, et teavitaks oma edasistest LIVE-turna plaanidest, kuna mitmed on küsinud ja ei viitsi enam vastata. Plaanid on üldjuhul lihtsad: Neid pole. Siiski olen võtnud vaatevälja satelliit-turniiride järjepideva mängimise, mille eesmärk pole otseselt turniirile saada, vaid põhisatika piletid rahadeks vahetamine. Siiamaani üllatab mind kui pehme see turniiri alaliik on. Live turniiridest on silma siiski hakanud APPT Auckland (pakett 5-6k$ väärt), mitte turniir ise, vaid toimumispaik kui reisi sihtkoht. Samamoodi proovin ilmselt ka Maltale EMOP (pakett 2,5k€), samamoodi peamiselt reisieesmärgil. Viimast siis läbi UvsPokeri, seal on head satikad selle paketi saamiseks. 20€ to 200€ ja sealt to 2500€. ideaalne, kuna 8 paketti garanteeritud ka ja seda iga N ja P. Peab meeldima.

Seni olen edukas olnud, WCOOP 215$ 6MAX plo turna pileteid olen paari päeva jooksul 2kogunud ja ühe suvalise 215$ sain ka veel. eriti veel mänginud pole ja 2 neist tegin rahaks siis.

WCOOP-l on plaanis mängida kindlasti 215$ 6max turnasid, nii NLH kui ka PLO (mõlemad on suht esimesed turnad seerias). muid plaane WCOOP raames ei ole, v-o kui tuleb tuju siis miski 530$ 2-päevane NLH ka, kuid viimasel ajal siiski 9handed turnad üldse ei tõmba, seega see sõltub pigem tujust ja hetketundest.

ja üks huvitav käsi cashist: http://www.pokerhand.org/?4626684

No comments: