Tuesday, June 22, 2010

26. päev - Fuengirolas päral

Hakkasin hommikul mõtlema, et miks teha 500km päev täna ja homme 200km kui võiks kohe 700km teha ja puhata täielikult. Saigi nii tehtud GPS andmed sisse ja 719km näitas. Tundus lihtne. Valisin eranditult väiksemad kiirteed ja sõit algas lustlikult. Esimesed 100km oli mägiteed ja siis suht üksluine liuskmaa, mistõttu oli isegi hea, et kiirtee oli, väiksel teel oleks seda suht nüri poolpäeva sõita olnud.
Kiirtee oli üllatavalt tühi ja piisavalt lai, mistõttu oli mõnus stabiilses tempos seda lasta, tankimine - söök ja jook. Edasi.

Üks väga ohtlik potentsiaalne olukord oli ka, õnneks mitte minul. Nimelt kiirteel, vaatan tagant tuleb kiirem ja ei hakka autost mööduma, lasen tal ennem mööduda. Ja niikui ta möödus tõmban tuulde ja järsku ilmnus keset teed meie rajale miski koera/hüääni sarnane olevus ja auto pani täiega sisse sellele, ma sain ilusti pidurdatud nagu ka ülejäänud autod. tükke ja juppe oli terve tee täis. Teine auto ei andnud pidurdades absoluutselt märku, et miski oht võiks teel valitseda. Või ma ei märganud seda. Igatahes pani mõtlema kui mina oleksin selle auto asemel ise mööda minema hakanud.

Lõpuks jõudsin ka kohale. eesti keelt olen juba palju rääkinud, kuna sain toa eestlaste kõrvale.

No comments: