Wednesday, July 29, 2009

Audi muuseum, Allanz Arena ja Garmisch Partenkirchen

täna tuli omajagu pikk päev, kulmineerudes endisesse olümpialinna öömaja võtmisega. Samas edukas väga ei olnud päev, kuna oleks võinud paremini ja ka oluliselt halvemini lõppeda. Halb see, et audi muuseum oli veidi pettumus, suht väha oli masinaid, rõhk oli vanadele autodele pandud ja ei mingeid audi 80neid ega 100 ei olnud. sissepääs oli ka muidugi jõhker 1 euro.




Pärast seda siirdusin Müncheni poole, kahjuks allianz arenale ei saanud kuna mängupäev oli ja ei saanud ei piletit mängule ega külastada turistina. Järgmine kord. Teepeal oli jällegi bensiiniga napikas, paak on mul 17L ja kui bensiinituli läks põlema mõtlesin, et keeran järgmisesse sisse, seni lasin muidugi veitsa üle keskmise hooga edasi ja kui ükskord tankima sain mahtus 16,95L sisse, seega suht napikas, korra olen ka reisi ajal midagi sarnast saanud ja korra eestis ka 17,02 seega päris piiri pole veel ära tunnetanud, kuid see peaks üsna lähedal olema.

Münchenist läbi sõites oli jube palav ja kerge liiklusummik ei parandanud olukorda. Nüüdseks olen lõpp-punkti jõudnud ja lõpuks leidsin netiga kõrtsi kus võtsin oma esimese elusõlle ehk weissbieri.

igaksjuhuks väikese kui ei peaks maitsema. õlle eripära on siis selles et looduslik nisuõlle vist peaks olema ja gaasi õlles ei ole ja suht hägune. Hotelli sain nagu ikka internetist suvalt võttes ja siis gps toksitud, gps pani vähe mööda kuna antud majanumbrit gpsis ei olnud, aga kogemata leidsin üles nagu ikka ja seni tundub kõige ägedam hotell üldse mille olen saanud ja vist ka kõige odavam. hotell Bavaria nimeks, valisin nime järgi seekord.

No comments: