Tuesday, July 21, 2009

Pokkeriprode suveturniir pärnus

Pätrik

Jõudsin ka siis eile öösel pärnust tagasi. Tänan kõiki,kes meeldiva aja teostumisele kaasa aitasid. Teatavasti olin turniiri õhtujuht ehk siis turniiri direktor. Seda siis mitte sassi ajada korraldamisega, mina olin nimelt see kes möllas ainult turniiri ajal. Äärmiselt meeldiv kogemus oli ja kui võimalik kordaksin seda mängimise asemel igal võimalusel, eeldusel et seltskond on vaba ja rõõmsameelne nagu pärnus oli.

Reis ise oli vinge, kuna polnudki varem pärnus peol käinud ja sai niimõndagi huvitavasse situatsiooni satud, mis jääb meelde ilmselt päris pikaks ajaks.

Näiteks turniirijärgsel päeval, rannas mõnda õlut ja vihma nautides, tuli mõte korraks Stockholmi minna, mis kahjuks või õnneks jäi teostumata, kuna lennukeid see päev enam Pärnu lennujaamast ei läinud, jah Pärnus on lennujaam. igatahes lennujaama helistasime ja olime nõus järgmisele lennukile minema kuhu iganes see läheb, aga olid otsas lennukid jätkuvalt. tagatipuks vedas ka et neid ei olnud, kuna peokuningal niikuinii olid dokumendid Tallinna jäänud.

No comments: