Monday, July 27, 2009

Speyer ning punane ja must fotokas - päev 5

Jõudsin siis täna ära käia Suttgartis Porsche muuseumi juures, kahjuks sisse ei saanud - suletud. peale selle kaotasin selle muuseumi juures ilmselt fotoka ära, sest enam seda ei ole, sai veel teine värvi järgi ostetud, ilus kirsipunane oli. õnneks oli suht kõige odavam. Edasi lendasin Speyeri ja võtsin öömaja, ning pärast seda hakkas pikk uue fotoka ostlemise protsess, mis tundus algul max 5min töö. Igatahes kulus rohkem kui tund kuni lõpuks leidsin üles poe kus müüakse ka fotokaid, imelik komme on siin, müüakse kõike tolmuimejast telekateni, kuid kaamerad on eraldi poodides. seekord ostsin miski musta fotoka, ütlesin kohe ära et anna miski odavam, tõenäosus on et kaob ära. Kõige naljakam oli kui küsisin et ostaksin siis selle 8gm SD kaardi ka juurde, et mul enne oli. päris viisakas tundus. Tüüp oli tõsiselt imestunud, selline on olemas, kas ma saaksin näha? Ütlesin meil eestis juba ammu sellised olemas, aga ma kaotasin koos kaameraga ära selle. oli veidi pettunud.

Igatahes kuna sain uue rehvi ja teatavasti uue rehviga tuleb algul ettevaatlik olla, kuna on veel tehase libe kiht peal ja seetõttu võtsin eesmärgiks täna mitte üle 200 sõita, mis isegi õnnesyus 300km jooksul, korduvalt pidurdasin 199 peal. great success.

Praegu olen siis palju kiidetud Speyeri linna hausbauerei Domhof-i Biergartenis testimas väidetavalt maailma parimat kohapeal valmistatavat õlut. esimene õlle on pooleli ja seni on tõesti üllatavalt hea maitsega, hea lõhna ja kergelt kuldpunakas. Praegu tuli üks kerjus siia keda enne tänaval nägin ja tellis oma teenitud kopikate eest sedasama õlut - peab vist tõesti hea olema.

Ei saa söökigi mainimata jätta, tellisin nagu ikka midagi täiesti suvalist ilma süvenemata ja sain tõelise maiuspala järjekordselt - seasnitsel kartulisalatiga (serveeritud külmalt), kuid see kartulisalat näeb välja nagu meie kartuli puder, aga maitseb nagu kartulisalat, miski jube hea kaste/koostisosa on lisatud. hõrgutav.

Vaade ilmselt parimale säilinud rooma kirikule maailmas. Speyer:

3 comments:

Unknown said...

Puhas rõõm!

Priidud said...

mai ole mitte nõrk vend kuid see õlle on küll jube hästi mõjuv, esimene õlle niitis minu ära igatahes, tavaliselt läheb ikka 4-6 et midagi tunneks.

igatahes teist ei julgenud võtta, võtsin õunamahla.

Unknown said...

olin vist dehüdreerunud, järgmised õlled ei ole üldse mõjunud. seega ikkagi norm õlu. soovitan kõigil ära proovida, ma ei usu et keegi kodus ise midagi sarnast suudaks järgi teha