Friday, July 24, 2009

Avastan maailma. 1. ja 2. päev.

Estpätrik



Tuli siis eile mõte, et käiks euroopas mootorrattaga ära, mida olen juba ammu mõelnud, kuid teised üritused ja mõtted on takistanud. algus oli ilus, ärkasin kell 10 ja pesin veidi ratast, õlitasin keti ja ostsin poest hambapasta ja kell 12 sujuvalt startisin. kell 20 oli Poolas öömajal. ilm oli ilus, tegin peatusi ja sõin leedu kabanossi näiteks. Mingis suvalises tanklas sain eesti ja soome motomehega kokku kes suundusid austria ja võtsin neile sappa ja koos sõitsime miski 150km ehk, oli meeldiv kuna minu mootorratta hundikarjas on praegu 1 liige - mina. Eesti, Läti, Leedu - igavad, liiga palju läbisõidetud. mitte midagi uut. 650km



Täna siis startisin ja panin gps-i veidi alternatiivsema tee, läbi põhja poola, mida ma pole kunagi varem sõitnud, see E67 lihtsalt ei paku pinget. sitaks hea valik oli, kurvilised teed ja nägi kõike mida poolal pakkuda ilmselt - kolkakülasid, hobusevankrite poodi (eri värvlahendusi pakuti nt), väga siledaid teid ja siis 20km sain muidugi nii vöödilist teed kui vähegi võimalik, mõtlesin korraks ka oksendama minna, niivõrd palju sai põrgata tee peal. aga kurvid ja suhteliselt tühi tee kaalus kõik üles. Ja siis järsku põldude vahel jõuan miskisse linna, mis on täis turiste, aru ma ei saanud miks nad seal on. Oli küll väga ilus suur järv mis oli täis purjekaid ja kalamehi, ja rippsildu kuid linn ise oli väga pisike ja suurt midagi muud seal ei tundunudki olevat. igatahes võtsin järvekaldal ka kerge tee ja ostsin puhta meremehe särgi.

tundus hea diil. Hiljem sain lõpuks ka Poola Big Maci ära proovida, väga hea oli nagu mujalgi. soovitan kõigile.
Praegu jõudsin vist linna nimega Watcz, kindel ei ole ja ega väga oluline ei olegi. Kõik oli imeline kui poleks 4 korda Läbimärjaks saanud päeva jooksul. Isegi ratas voolas vett minut aega kui seisma jäin, mitte ei tilkunud vaid voolas, suht äge oli, tegin pilti ka.

550km. homme berliini tagarehvi vahetama ja siis peab mõtlema, mis edasi teha.

No comments: