Friday, July 31, 2009

2203km ja kodus, 24h-ga.

kolmap õhtu käis järsku klikk läbi ja sai reisist küllant. Vaatasin järgmiseks päevaks igaksjuhuks ühe reisijätkamise sihtpunkti ja ka kojuminekuks poola hotelli. Hommikul oli täpselt kojumineku tunne ja võtsin suuna Poznani poole, et 900km päev teha.

päev algas nobelt ja duelle pidades. selle all mõtlen, et päris kaua sai suurtel kiirustel mingi autoga koos sõidetud. Igatahes algusest. Garmisch-Partenkirchenist startides oli Eesti kellaaeg umbes 11 ja ko´hale jõudsin kell 11 Eestis ja 2203km hiljem, viimased 100km sõitsin vist 2h kuna iga 40-50km tegin peatuse et mitte magama tee peal jääda - no risk lähenemine. trip saab umbes näha http://maps.google.co.uk/maps trükkides garmisch-partenkirchen to suure-jaani ja näete ilusat ja üsna hästi kattuvat teekonda.

tippkiiruse sain teekonnal viidud 251km/h-ni, kui miski uuem audi proovis lend starti võidu minuga teha, väga kaua peeglis teda ei näinud.


Pildid hiljem, praegu red bullide mõju all ja uni on valikuline. tehke järgi!

homme ehk teen ülevaatliku postituse

2 comments:

Rainman said...

lol tegid tippkiirusest pilti...kuidas?

Unknown said...

mul normaalne ratas, kompuuter näitab nii kella, max kiirust, jooksvat kütuse kulu, üldist keskmist kütusekulu jne asju.

pärast lükkasin asjanduse õigesse funktsiooni ja sai kaader tehtud.