Saturday, July 25, 2009

Kein Reifenservice, es ist samstag!


Oli meeldiv päev, mida plaanisin algusest peale kergemalt võtta. tegingi ca 450km täna. sain selle reisi uusi kogemusi. gps viskas korraks segast, mistõttu sain mõnusalt 5km ummikus istuda kiirteel, nii 45min ehk, kuni kannatus katkes ja autode vahelt läbi surasin. kui poolas olin kiirusega 140 väga kõva mees, siis saksa kiirteedel oli see 1. raja kiirus (kõige aeglasem rida) ja kui 2. rajal sõitsin 160-170ga siis 2 opelit lendasid ka mööda minust, rääkimata muudest. peab tunnistama et kottidega on äärmiselt ebamugav suurtel kiirustel, koguaeg on tunne et lendan minema, mistõttu 180 on juba suht ebameeldiv kiirus, korraks siiski surasin 200 ka sisse. Täna oli ka üsna tugev tuul ja tihti oli rada märg, mistõttu hoidsin ennast tagasi. Sõin mingis ägedas ameerika dinner tüüpi kiirtoidu kohas, täpselt selline nagu ameerika filmides.

Ööbin praegu Bitterfeld nimelises linnas, mille valisin välja näpuga suvaliselt saksamaa kaardile pannes, suht norm hotell on. Näiteks minibaaris on õlu 1,2 euri, tundub et ei viitsi alla baari minnagi kui nii odav on.
BennsteinSee Hotel

Härra tuba.

kui keegi teab mõnda huvitavat asja mida siinmail vaadata, siis võiks kindlasti öelda. nägin purilennukit täna õhus, kui kellegil on kogemusi siis kas sellega saaks kaasas sõita ka ilma eelneva kogemuseta, tundus kihvt. Endal pole mingeid plaane tehtud peale selle et Ranka kutsusin külla, aga ta vist ei vea kohale kui kõpuks Folgist vabaks saab.

3 comments:

Unknown said...

Tervitused Saksamaale.

elasin sealmail pikalt. Kui läänepoole plaanid sõita siis soovitan Frankfurt (am Main), Köln, Bonn kolmnurka. Frankfurt jäta vahele (mõttetu tavaline suurlinn).
Speyer- maailma parim õlu!!!
kui lähed mööda peatänavat toomkiriku poole (mis muide on kõige paremini säilinud romaani kirik maailmas), siis nats enne kirikut vasakule asub domhoferkeller või domhoferbierstube või midagi sarnast, kus saab maailma parimat hausbreuereibier`i. Sealt edasi Zürich`isse või Strasbourgi, on juba kiviga visata. Igatahes lahe mägine maastik.

P.S. Mu info maailma parima õlle kohta on ca 5 aastat vana. Kui sa sinna satud ja seda kohta eest ei leia, siis anna teada. Ma olen alati seda kõigile soovitanud.

Igatahes parimaid reisielamusi.

Priidud said...

tänks, homme võib täitsa tee peale jääda, kuna korraks käis mõte luxemburgist läbi käia ja porsche muuseum ka ka kuskil seal lähedal

Unknown said...

http://www.domhof.de/Highlight_br.htm

seda mõtlesid, google andis. homme lähen sinna ööbima