Saturday, June 26, 2010

29. ja 30. päev - Endiselt paikne

Pealkiri vastab tõele. pole juba 3 päeva ühtegi kilomeetrit sõitnud. Tänaseks on küll kerge mõte Gibraltaril ära käia, mis asub 110km kaugusel. Oleks Portugali poole kergem minna, ei peaks kogu vidinatega kohe peatust tegema + sõiduisu kasvab iga paikse päevaga ikka meeletult.

Elamine on makstud kuni esmaspäeva hommikuni, kuid hetkel on vist mõte pigem tagasi tulla, kuna meenus üks toimetus, mida oleks oluliselt mugavam Eestis korda ajada kui siin läbi interneti. Lisaks see paikne elu ikka ei ole 100% minule, eriti kui nii ilus motoilm on. Eile nägin siis 4. siinoleku päeval mere ka lõpuks ära. Täitsa suur ja õiglane tundus. Hinnanguliselt 400m ööbimisest peaks meri olema, aga ette jääb 3 tänavat maju igasuguste ahvatlustega ja kuna päevitamine pole mu lemmiktegevus, siis nii ta saigi edasilükatud. pilte pole teinud, kuna fotokas on kuhugi kindla koha peale ära pandud ja igakord kui välja olen läinud pole seda märganud ja seega unustanud. hetkel kirjutades sai fotokas ka välja otsitud ja järgmine kord on ehk mida lisada.

Mõtlesin, et panen googlis tehtud mapi ka siia, kuid see google map on ikka suht ajuvaba, teen tee valmis, aga näitab teekonda lingis ikkagi ainult musta mereni. Kustutan kõik vanad mapid ära, ikka sama teema. loobusin ja tegin screenshoti.

No comments: